Keresés a bubb.hu oldalakon:
Hasznos oldalak

Hasznos oldalak

Adó egy százalék keresőA legjobb sexshop Budapesten. Vegyen vágyfokozót, ejakulációs késleltetőt és szex segédeszközöket.
adó 1 százalék, adó egy százalék, egyszázalék
AsztalMi alapján válasszunk magunknak jó asztalt?
asztal, fa, üveg, antik, design
BF Pack - csomagolóanyagok és reklám táskákFő profilunk polietilén ( PE ) alapanyagból készült csomagolóanyagok és reklám táskák, ingvállas, szalagfüles, piskótafüles, zsákok, szemetes bélel?k, tömlők, simítózáras tasakok forgalmazása,/nyomtatás 8 színig oldalanként. Megalakulásunk óta elsődleges célunk megrendelőink pontos, gyors, első osztályú áruval kiszolgálása. Ennek eredménye, hogy több éves neves kapcsolatok állnak mögöttünk. Pl: Jeans Club, Amnesia, A&H, Lee Cooper (Izrael+Magyarország), Speedo, Interspar (Cseh), Jack&Jones, Billa, Merkur ( Ausztria), WS Teleshop (Cseh). Termékeink előállítása során fokozott figyelmet fordítunk a környezetvédelemre is, ezért ügyelünk rá, hogy termékeink gyártása közben keletkezett hulladék újrahasznosításra kerüljön, kívánságra 9 hónap alatt biológiailag lebomló alapanyagból is. Célunk a jó minőség megőrzése, és a partnereink körének szélesítése. Cégünk megrendelőink egyedi igényeihez alkalmazkodva a grafikai tervezéstől kezdve egészen a kivitelezésig teljes körű szolgáltatást nyújt. Szakképzett és elkötelezett munkatársaink nyújtanak segítséget megrendelőink elképzeléseinek.
síkfólia, síkfólia tasak, rollos tasak, tömbösített tasak, péksütis tasak, piskótafüles táska, ingvá
Canon chip resetCanon chip reset
CRM Rendszer.huIDEASOL CRM rendszer, mert növeli forgalmát, ügyfelei elégedettségét bárhonnan elérhető, nem kell telepíteni, mert így NÖVELI PROFITJÁT!
crm, adatbáziskezelés, adattárolás, crm rendszer
Készlet leltár, bolti leltár teljeskörűenSzámos szegmens számára kínáljuk készletleltár szolgálatásunkat. Célunk: a partnerünket elkísérni a bolti leltár megszervezésétől, a visszaellenőrzésig.
készlet leltár
Online pénztárgép választékunkAmennyiben online pénztárgépet keres megfizethető áron, a legjobb helyen jár! Tekintse meg akciós ajánlatainkat, rendeljen tőlünk még ma!
online pénztárgép
Raktárrendszerek tervezése, üzemeltetése.A QLM csapatának célja, hogy a megrendelők számára a leghatékonyabb raktárrendszereket tervezze meg és kivitelezze. A honlapra kattintva részletesen ismerhetjük meg a QLM tevékenységi köreit és a logisztikai rendszertervezés alapjairól is olvashatunk. Kattints a honlapra bátran a további részletekért!
logisztikai rendszertervezés,
Az Adatbázis linkgyűjtő szerkesztője: Julianna

Adatbázis

Üzenet a szerkesztőnek | Linkajánlás | Hibabejelentés | Médiaajánlat